Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Ulefone – Armor 6E 64 GB

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Armor 6E 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Ulefone ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze Armor 6E 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

Armor 6E 64 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Armor 6E 64 GB is erg klein. Een grootte van 6.2 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 We kwamen erachter dat deze Armor 6E 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Tot slot, met een 5000 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Het laatste interessante punt van Ulefone is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Armor 6E 64 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het heeft een 6.2 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2246 ligt.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De Mediatek MT6771 Helio P70 (12nm) processor is een oudere generatie. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Ulefone een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Hier heb je het beste in de markt. Het heeft een 5000 mAh batterij. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 402* pixels en een 6.2 -inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Ulefone staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Ulefone. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 De 16 Mp resolutie van dit model is interessant. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Armor 6E 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.