de Apple iPhone 12 64 GB: perfect voor multimediagebruik

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de iPhone 12 64 GB gebruikt iOS, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze iPhone 12 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Een model dat in je zak past: de iPhone 12 64 GB. Een grootte van 6.1 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 We kwamen erachter dat deze iPhone 12 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met slechts 2815 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Houd uw lader bij de hand.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Apple. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De iPhone 12 64 GB is een multimediaconcentraat. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Met een weergavegebied van 6.1 inch en een resolutiedichtheid van 460* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1170 x 2532 displayresolutie.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Qua geheugen staat dit model in het midden. De standaard capaciteit is 64 GB. En helaas dacht Apple dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Het vermogen van 2815 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.1 inch en een dichtheid van 460* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Apple heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Zoals gebruikelijk heeft Apple het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het iOS-systeem. Deze telefoon heeft standaard 2 lenzen.
 De schermresolutie van deze iPhone 12 64 GB behoort tot de laagste op de markt. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De iPhone 12 64 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.