De 17 256 GB is perfect geschikt voor video of selfies.

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Meizu voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Meizu geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Animatie
Fotograferen en filmen

17 256 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze 17 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.6 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Dat is prima.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze 17 256 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 4500 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Meizu heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De 17 256 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2340 ligt.
 deze smartphone is voorzien van Amoled-displaytechnologie. Geen wachttijd meer op het display, en met meer vloeibaarheid bij de toets.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. De processor, is een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+). Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. En helaas dacht Meizu dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Een kracht van 4500 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een model in de standaard van het moment: 390* pixels per inch, en een scherm van 6.6 inch. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Meizu ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 De 1080 x 2340 schermresolutie maakt van deze 17 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Het is hetzelfde met de zelfportretten. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van deze 17 256 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De 17 256 GB ter afsluiting 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Meizu. Onze tests hebben aangetoond dat deze 17 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.