Een smartphone gewijd aan mobiliteit : Blackview – BV9600 64 GB

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze BV9600 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Blackview ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze BV9600 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik

De BV9600 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 BV9600 64 GB is erg klein. Met zijn 5.5 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze BV9600 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 6180 mAH en dus een betere autonomie. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Blackview gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Aan de multimedia kant is de BV9600 64 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 5.5 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 1920 ligt.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Aan de audiokant wilde Blackview het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De Mediatek MT6757CD Helio P25 (16 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Blackview een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Het vermogen is 6180 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het laat een goed leescomfort toe. Het is een model in de standaard van het moment: 401* pixels per inch, en een scherm van 5.5 inch. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Blackview heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van Blackview. Dit model heeft dus maar één doel.
 De 21 Mp resolutie van dit model is interessant. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De BV9600 64 GB – in een notendop 

Deze BV9600 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.