De mobiele telefoon voor reizigers: Wiko View3 64 GB

Voorwoord 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De View3 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 View3 64 GB is erg klein. Met zijn 6.26 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Wiko gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Met een laag leescomfort is de View3 64 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Een 6.26 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1520. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Wiko heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de View3 64 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6762WB Helio P22 (12 nm) processor is een oudere generatie. Dat maakt het net passeerbaar.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Wiko een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Wiko staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 De schermresolutie van deze View3 64 GB behoort tot de laagste op de markt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. Met de HDR-functie zullen de beelden helderder zijn. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

De View3 64 GB ter afsluiting 

Deze View3 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.