Telefoon Analyse : Y60 16 GB Wiko

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de Y60 16 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze Y60 16 GB is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Speel
Foto’s maken of filmen

De Y60 16 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de Y60 16 GB. Een bescheiden 5.45-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 We kwamen erachter dat deze Y60 16 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 2500 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Houd uw lader bij de hand.
 Wiko heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het 5.45-inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Ter informatie: de resolutie is 480 x 960. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Het heeft een LCD-scherm, dat is standaard. Vloeibare kristallen hebben het voordeel dat ze technisch goed ontworpen zijn in planten.
 Voor het audiogedeelte wilde Wiko het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Wiko’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De MediaTek MT6739WA processor is een oudere generatie. Dat maakt het net passeerbaar.
 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. U heeft slechts 16 GB voor uw video’s en muziek. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Wiko een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Zijn 2500 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Wiko een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van Wiko. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Y60 16 GB. Een beeldresolutie van 5 Mp die een matig resultaat zal geven. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. De bewerkingsfunctie is verouderd. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Dit apparaat bevat slechts 16 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Tot slot, het is een dure keuze.