Telefoon Analyse : iQOO Z1x 256 GB Vivo

In enkele woorden 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze iQOO Z1x 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Vivo ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze iQOO Z1x 256 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Met zijn 6.57 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze iQOO Z1x 256 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Vivo. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De iQOO Z1x 256 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het heeft een 6.57 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2408.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Vivo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Vivo smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze iQOO Z1x 256 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Hier is dit model uitgerust met een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) met een rekeneenheid voor grafieken. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Het vermogen is 5000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 400* pixels en een 6.57 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Vivo staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De 1080 x 2408 schermresolutie maakt van deze iQOO Z1x 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van deze iQOO Z1x 256 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De iQOO Z1x 256 GB – in een notendop 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.