Telefoon Analyse : Camon 16 Premier 128 GB Tecno

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Camon 16 Premier 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Tecno ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze Camon 16 Premier 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

De Camon 16 Premier 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Wat de ruimte betreft, is deze Camon 16 Premier 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.9 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. De beeldteruggave is efficiënt. Dat is prima.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Camon 16 Premier 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 4500 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Het laatste interessante punt van Tecno is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Camon 16 Premier 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 6.9-inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2460 pixels). Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. En met een resolutie van 1080 x 2460 zal het beeld scherp zijn.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Tecno heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Tecno’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Tecno een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 4500 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.9-inch scherm. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Tecno ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het is niet verwonderlijk dat Tecno een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 De 1080 x 2460 schermresolutie maakt van deze Camon 16 Premier 128 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Camon 16 Premier 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.