De juiste telefoon voor gaming: Pouvoir 4 Pro 128 GB van Tecno

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Pouvoir 4 Pro 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Tecno ons zijn knowhow. Deze Pouvoir 4 Pro 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Videogames en het gebruik van toepassingen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 7.0 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 6000 mAH en dus een betere autonomie. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Tecno heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Pouvoir 4 Pro 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het heeft een 7.0 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 720 x 1640 ligt.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Tecno het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De Tecno telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de Pouvoir 4 Pro 128 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processor is een oudere generatie. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Tecno een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Een kracht van 6000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Door het ontwerp en de grootte van het 7.0 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Tecno een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 16 Mp, wat een mooi beeld geeft. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Tecno ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Onze tests hebben aangetoond dat deze Pouvoir 4 Pro 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.