Telefoon Analyse : Galaxy A20e 32 GB Samsung

Om te beginnen 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de Galaxy A20e 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Na onze tests zien we dat deze Galaxy A20e 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Hij staat onderaan onze ranglijst. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Gaming
Fotograferen of filmen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de Galaxy A20e 32 GB. Een grootte van 5.8 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze Galaxy A20e 32 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. De 3000 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 Met een laag leescomfort is de Galaxy A20e 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het 5.8-inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Een resolutie die bovendien in 720 x 1560 staat. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Samsung heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Samsung’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De componenten beginnen tot op heden (Exynos 7884 (14 nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. Dat maakt het net passeerbaar.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Het vermogen van 3000 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Samsung een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van Samsung. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De schermresolutie van deze Galaxy A20e 32 GB behoort tot de laagste op de markt. Een fotoresolutie van 13 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

De Galaxy A20e 32 GB – in een notendop 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.