Galaxy S7 32 GB – Samsung : Een mobiele telefoon voor multimediagebruik

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Galaxy S7 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Galaxy S7 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Videospelletjes spelen
Fotograferen of filmen

Galaxy S7 32 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Die Galaxy S7 32 GB ziet er echt klein uit. In feite is het een van de kleinste (5.1 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Bovendien heeft deze Galaxy S7 32 GB versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 3000 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste op dit moment. het heeft een display in 5.1 en een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Met het 1440 x 2560 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 deze smartphone is voorzien van Amoled-displaytechnologie. De contrasten zijn natuurlijker en zwart is zwart.
 Aan de audiokant wilde Samsung het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat Galaxy S7 32 GB op een goed niveau is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Het vermogen van 3000 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Kwaliteiten die dit model bezit. Het is een bijna perfect model met 577* pixels per inch en een 5.1 -inch scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Samsung heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van Samsung. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. En als laatste punt over de beeldopties, er is geen HDR in dit model.
 Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. Deze Galaxy S7 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Dit model is met slechts 32 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.