Realme 6i 128 GB: perfect voor op reis

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de 6i 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Realme geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Foto’s en films maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik

De 6i 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Realme’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Merk ook op dat deze 6i 128 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Het laatste interessante punt van Realme is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Het is een van de ergste in dit gebied. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. En de schermresolutie is laag. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Realme heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze 6i 128 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Realme een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Dit is een instapmodel: 269* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Realme heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 De 720 x 1600 schermresolutie maakt van deze 6i 128 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Realme geweldige telefoons. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.