De beste telefoon? Oppo – A12s 32 GB

In enkele woorden 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De A12s 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze A12s 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Gaming
Foto’s of films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 A12s 32 GB is erg klein. Een grootte van 6.2 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail bovendien wordt deze A12s 32 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 De 4230 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Oppo niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Een 6.2-inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1520. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Aan de audiokant wilde Oppo het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Oppo smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de A12s 32 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. En omdat Oppo voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model staat in het midden van de categorie. Het 4230 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Oppo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van Oppo. Dit model heeft dus maar één doel.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een fotoresolutie van 13 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. De bewerkingsfunctie is verouderd. Deze A12s 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

De A12s 32 GB – in een notendop 

Deze A12s 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.