Telefoon Analyse : 6 128 GB OnePlus

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos OnePlus voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. In feite is het een van de kleinste (6.28 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Bovendien heeft deze 6 128 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Met slechts 3300 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van OnePlus. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De 6 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Het 6.28 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2280.
 Aan de audiokant wilde OnePlus het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

OnePlus’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze 6 128 GB onder de beste in zijn categorie. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Op dit model zijn een Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Zijn 3300 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 6.28 inch. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. OnePlus staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 Met zijn fotoresolutie van 16 Mp is deze 6 128 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van deze 6 128 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.