Telefoon Analyse : 2720 4 GB Nokia

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 2720 4 GB: hier is het een iOS met al het bijbehorende Nokia ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Na onze tests zien we dat deze 2720 4 GB niet voor alle gevallen goed is. Hij staat onderaan onze ranglijst. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Speel

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 2720 4 GB is erg klein. Een bescheiden 2.8-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Films kijken zal minder leuk zijn. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 1500 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Nokia heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het is moeilijk om een video te bekijken. De resolutie is laag: 240 x 320. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Aan de audiokant wilde Nokia het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Nokia smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze 2720 4 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Qualcomm MSM8905 Snapdragon 205 (28 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. U heeft slechts 4 GB voor uw video’s en muziek. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Nokia een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Door de kracht van 1500 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Dit is een instapmodel: 143* pixels per inch. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Nokia staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van Nokia. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze 2720 4 GB. Een definitie in 2 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Deze smartphone heeft slechts 4 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.