Telefoon Analyse : Moto E6s (2020) 32 GB Motorola

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Moto E6s (2020) 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Moto E6s (2020) 32 GB is niet goed voor alle toepassingen. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Videospelletjes spelen
Foto’s of films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Moto E6s (2020) 32 GB is erg klein. Een bescheiden 6.1 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Moto E6s (2020) 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Met slechts 3000 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Motorola heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1560 staat. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Motorola heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Motorola telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De componenten beginnen tot op heden (Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Motorola een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Zijn 3000 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Motorola staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van Motorola. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een fotoresolutie van 13 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. De bewerkingsfunctie is verouderd. De sensor van deze Moto E6s (2020) 32 GB is van zeer gemiddelde kwaliteit en zal u ontmoedigen om deze smartphone te gebruiken voor dit soort oefeningen.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Na onze tests zien we dat deze Moto E6s (2020) 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.