Telefoon Analyse : Moto E6s (2020) 64 GB Motorola

In presentatie 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Moto E6s (2020) 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Hij staat onderaan onze ranglijst. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg is bijna een model. In feite is het een van de kleinste (6.1 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met slechts 3000 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Motorola niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Met een laag leescomfort is de Moto E6s (2020) 64 GB niet ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het 6.1 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Een resolutie die bovendien in 720 x 1560 staat. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Motorola het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Motorola’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De componenten beginnen tot op heden (Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Dat is 64 GB beschikbaar. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Motorola een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Het vermogen van 3000 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dat maakt het moeilijker om te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Motorola een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Moto E6s (2020) 64 GB. Een definitie in 13 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.