Telefoon Analyse : Moto E (2020) 32 GB Motorola

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Moto E (2020) 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Motorola ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Speel
Foto’s of films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Die Moto E (2020) 32 GB ziet er echt klein uit. In feite is het een van de kleinste (6.2 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Als het hebben van meerdere lijnen in een apparaat essentieel is voor u, ga je gang. U kunt maar één actief plan hebben met deze telefoon. Met een nationaal pakket wordt u in het buitenland gedwongen om uw kaart uit te nemen en een andere lokale kaart in de plaats te stellen.
 We kwamen erachter dat deze Moto E (2020) 32 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. De 3550 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Houd uw lader bij de hand.
 Motorola heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het is moeilijk om een video te bekijken. En de schermresolutie is laag. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Motorola het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Motorola telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De Qualcomm SDM632 Snapdragon 632 (14 nm) processor is een oudere generatie. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. En omdat Motorola voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Door de kracht van 3550 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Motorola heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van Motorola. Dit model heeft dus maar één doel.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een definitie in 13 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Na onze tests zien we dat deze Moto E (2020) 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.