De Lg Q61 64 GB is de perfecte telefoon voor foto’s en video’s.

Voorwoord 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Lg voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Lg geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Foto’s en films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Qua grootte is deze Q61 64 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.53 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Lg lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. Deze telefoon heeft geen dubbele SIM. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Lg niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Q61 64 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het 6.53 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. En met een resolutie van 1080 x 2340 zal het beeld scherp zijn.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Lg het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Lg telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Q61 64 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Dat maakt het net passeerbaar.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. In feite heeft Lg voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model staat in het midden van de categorie. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Het is een model in de standaard van het moment: 395* pixels per inch, en een scherm van 6.53 inch. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Lg een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Lg. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.