Telefoon Analyse : K31 32 GB Lg

In enkele woorden 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze K31 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Lg ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Na onze tests zien we dat deze K31 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Gaming
Foto’s maken of filmen

K31 32 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Met zijn 5.7 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 3000 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Houd uw lader bij de hand.
 Lg heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het 5.7-inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. En de schermresolutie is laag. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Lg heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Lg telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests plaatsen deze Melkweg in het midden van de categorie. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Lg een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Met een vermogen van 3000 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Lg heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Dit model heeft dus maar één doel.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze K31 32 GB. Met een definitie van slechts 13 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. Deze K31 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Na onze tests zien we dat deze K31 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.