Telefoon Analyse : K51S 64 GB Lg

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Lg voor Android.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Lg stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Qua grootte is deze K51S 64 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.55 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Lg’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze K51S 64 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4000 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 En aangezien Lg het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 Aan de multimedia kant is de K51S 64 GB goed gedaan. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Met een goede schermresolutie van 720 x 1600.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Lg het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de K51S 64 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. De standaard capaciteit is 64 GB. En omdat Lg voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Door het ontwerp en de grootte van het 6.55 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Lg ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Deze K51S 64 GB heeft een fotoresolutie van 32 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze K51S 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze K51S 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.