Telefoon Analyse : Desire 12S 32 GB HTC

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos HTC voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik
Speel

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg is bijna een model. In feite is het een van de kleinste (5.5 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze Desire 12S 32 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. De 2730 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En aangezien HTC het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Met een laag leescomfort is de Desire 12S 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het 5.5-inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Een resolutie die bovendien in 720 x 1440 staat. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde HTC het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De HTC telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Desire 12S 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6739 (28 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft HTC een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Het vermogen van 2730 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dit is een instapmodel: 293* pixels per inch. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. HTC heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van HTC. Dit model heeft dus maar één doel.
 De schermresolutie van deze Desire 12S 32 GB behoort tot de laagste op de markt. Met een definitie van slechts 13 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Na onze tests zien we dat deze Desire 12S 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Tot slot, het is een dure keuze.