De ideale smartphone voor foto’s : 30 Pro+ 256 GB – Honor

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 30 Pro+ 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Honor ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Honor. Onze tests hebben aangetoond dat deze 30 Pro+ 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 30 Pro+ 256 GB tot de beste van het moment behoort. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Videogames en het gebruik van toepassingen
Foto’s en video’s maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze 30 Pro+ 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.57 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Dat is prima.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze 30 Pro+ 256 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Honor. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Aan de multimedia kant is de 30 Pro+ 256 GB goed gedaan. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het heeft een 6.57-inch scherm met een goede kleurweergave. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. En met een resolutie van 1080 x 2340 zal het beeld scherp zijn.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. Heel logisch is dat dit het geval is met deze.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

Honor’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze 30 Pro+ 256 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Dit model heeft een Kirin 990 5G (7 nm+) processor. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En omdat Honor voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.57-inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Honor een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is niet verwonderlijk dat Honor een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Honor geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.