Telefoon Analyse : Pixel 3A 64 GB Google

In presentatie 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de Pixel 3A 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Pixel 3A 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
3D-spellen
Fotograferen of filmen

De Pixel 3A 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Een grootte van 5.7 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Bovendien heeft deze Pixel 3A 64 GB versterkt glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. De 2800 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Google. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 In gebruik is de Pixel 3A 64 GB overtuigend op het multimediale vlak. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 5.7 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2280 pixels). Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2280.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Google. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De Google smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Pixel 3A 64 GB in het gemiddelde zit. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Het is 64 GB die worden verstrekt. En helaas dacht Google dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Door de kracht van 2800 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 5.7 inch. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Google een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De schermresolutie van deze Pixel 3A 64 GB behoort tot de laagste op de markt. Met een definitie van slechts 8 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Pixel 3A 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

De Pixel 3A 64 GB ter afsluiting 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Pixel 3A 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.