Telefoon Analyse : K3 Pro 128 GB Gionee

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de K3 Pro 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze K3 Pro 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik
Gaming

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met een grootte van 6.53 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Gionee lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Gionee heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het 6.53 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. En de schermresolutie is laag. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Gionee het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Gionee’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Mediatek MT6771 Helio P60 (12 nm) processor is een oudere generatie. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Gionee een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.53 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Gionee een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 16 Mp, wat een mooi beeld geeft. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. De sensor van deze K3 Pro 128 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze K3 Pro 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.