Telefoon Analyse : E241S 4 GB Energizer

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De E241S 4 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Gaming

De E241S 4 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de E241S 4 GB. In feite is het een van de kleinste (2.4 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze E241S 4 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. De 1900 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Energizer niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het is moeilijk om een video te bekijken. De resolutie is laag: 240 x 320. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Energizer heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Energizer’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Deze telefoon is standaard slechts 4 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. In feite heeft Energizer voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Zijn 1900 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 2.4 inch. Dit is een instapmodel: 167* pixels per inch. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Energizer staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van Energizer. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Dit apparaat bevat slechts 4 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze E241S 4 GB is niet goed voor alle toepassingen. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.