Telefoon Analyse : H280S 4 GB Energizer

Als inleiding op deze analyse 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Energizer voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze H280S 4 GB is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Videospelletjes spelen
Foto’s of films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 H280S 4 GB is erg klein. Een bescheiden 5-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Er is slechts 2000 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Houd uw lader bij de hand.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Energizer niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de H280S 4 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Een 5-inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 480 x 854. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Energizer heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. U heeft slechts 4 GB voor uw video’s en muziek. En omdat Energizer voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Door de kracht van 2000 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 5 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Energizer een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Energizer. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Met een definitie van slechts 5 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 We raden dit apparaat niet aan aan iedereen die regelmatig met zijn of haar smartphone zelfproblemen heeft. De bewerkingsfunctie is verouderd. Deze H280S 4 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Dit apparaat bevat slechts 4 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.