Telefoon Analyse : E500 8 GB Energizer

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de E500 8 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Videospelletjes spelen
Foto’s of films maken

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg is bijna een model. Met zijn 5.0 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Vergeet de video’s ook. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze E500 8 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. De 2000 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Energizer niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het 5.0 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Ter informatie: de resolutie is 480 x 854. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Aan de audiokant wilde Energizer het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat E500 8 GB op een goed niveau is. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Dit model heeft 8 GB, wat laag is. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Energizer een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Door de kracht van 2000 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dit is een instapmodel: 196* pixels per inch. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Energizer heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Energizer. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een definitie in 5 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. Deze E500 8 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Dit model is met slechts 8 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.