Telefoon Analyse : Smart 3.0 2 GB Emporia

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de Smart 3.0 2 GB gebruikt Android 9, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Hij staat onderaan onze ranglijst. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
3D-spellen

De Smart 3.0 2 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Een model dat in je zak past: de Smart 3.0 2 GB. Een bescheiden 5.5-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Als u meerdere pakketten tegelijk heeft, moet u deze telefoon vermijden. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Dit zal degenen die reizen dwingen om na te denken over het veranderen van hun SIM.
 Detail dat ontbreekt op deze Smart 3.0 2 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met slechts 1020 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Emporia niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het 5.5-inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1440. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Aan de audiokant wilde Emporia het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Smart 3.0 2 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Dit model heeft 2 GB, wat laag is. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Emporia een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Met een vermogen van 1020 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 5.5 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Emporia heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Emporia. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Smart 3.0 2 GB. Met een definitie van slechts 2 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 2 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

De Smart 3.0 2 GB – in een notendop 

Deze Smart 3.0 2 GB is niet goed voor alle toepassingen. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.