Telefoon Analyse : Smart.2 16 GB Emporia

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Smart.2 16 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android 6-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze Smart.2 16 GB is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik
Videospelletjes spelen

De Smart.2 16 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die Smart.2 16 GB ziet er echt klein uit. Met zijn 5 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Als het hebben van meerdere lijnen in een apparaat essentieel is voor u, ga je gang. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Als u de rekening voor uw volgende reis niet wilt verhogen, kunt u overwegen uw nationale SIM te vervangen door een lokale SIM.
 We kwamen erachter dat deze Smart.2 16 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. De 1020 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Houd uw lader bij de hand.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Emporia gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Met een laag leescomfort is de Smart.2 16 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1440 staat. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Emporia heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Emporia smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De componenten beginnen tot op heden (Mediatek MT6260A processor), en de kwaliteit is minder goed. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Het is 16 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. En omdat Emporia voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Zijn 1020 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Emporia staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Smart.2 16 GB. Met een definitie van slechts 2 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Dit apparaat bevat slechts 16 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Na onze tests zien we dat deze Smart.2 16 GB niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.