Telefoon Analyse : 9720 32 GB Blackberry

En om te beginnen… 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze 9720 32 GB is niet goed voor alle toepassingen. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik
Gaming

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Die 9720 32 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 2.8-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Vergeet de video’s ook. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. Dit model biedt geen dubbele SIM-opslag. Dit zal degenen die reizen dwingen om na te denken over het veranderen van hun SIM.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met een vermogen van 1450 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Blackberry niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de 9720 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 480 x 360 staat. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Aan de audiokant wilde Blackberry het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze 9720 32 GB in het gemiddelde zit. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. En omdat Blackberry voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Het vermogen van 1450 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 2.8 inch. Dit is een instapmodel: 214* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Blackberry staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De schermresolutie van deze 9720 32 GB behoort tot de laagste op de markt. Een fotoresolutie van 5 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.