Telefoon Analyse : Oxygen 68 XL 32 GB Archos

In presentatie 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Oxygen 68 XL 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Na onze tests zien we dat deze Oxygen 68 XL 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Hij staat onderaan onze ranglijst. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

De Oxygen 68 XL 32 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Met zijn 6.85 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Een waar genoegen.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Oxygen 68 XL 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Archos gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Met een laag leescomfort is de Oxygen 68 XL 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het 6.85 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Ter informatie: de resolutie is 640 x 1352. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Archos heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Archos telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Oxygen 68 XL 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. Dat maakt het net passeerbaar.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. In feite heeft Archos voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Archos heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van Archos. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een beeldresolutie van 8 Mp die een matig resultaat zal geven. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 We raden dit apparaat niet aan aan iedereen die regelmatig met zijn of haar smartphone zelfproblemen heeft. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. Deze Oxygen 68 XL 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Na onze tests zien we dat deze Oxygen 68 XL 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.