Telefoon Analyse : Iphone 11 128 GB Apple

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Iphone 11 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Apple stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Speel
Foto’s of films maken

Iphone 11 128 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 6.1-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze Iphone 11 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. De 3110 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Het laatste interessante punt van Apple is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Iphone 11 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 6.1-inch scherm en voldoende pixels (828 x 1792 pixels). Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. En met een resolutie van 828 x 1792 zal het beeld scherp zijn.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Apple. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

De Apple telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. De processor, is een Apple A13 Bionic (7 nm+). Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Door de kracht van 3110 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 6.1 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Apple heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. De aanwezige HDR op dit model zal de kleurweergave verbeteren.
 De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Iphone 11 128 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.