Telefoon Analyse : Iphone SE 16 GB Apple

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De Iphone SE 16 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Iphone SE 16 GB is niet goed voor alle toepassingen. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Speel

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 4.0 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. Deze telefoon heeft geen dubbele SIM. Als u de rekening voor uw volgende reis niet wilt verhogen, kunt u overwegen uw nationale SIM te vervangen door een lokale SIM.
 We kwamen erachter dat deze Iphone SE 16 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Met slechts 1624 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Apple niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. Een resolutie die bovendien in 640 x 1136 staat. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Apple het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Apple telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Iphone SE 16 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Het is 16 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Zijn 1624 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 4.0 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Apple ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De schermresolutie van deze Iphone SE 16 GB behoort tot de laagste op de markt. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 16 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Na onze tests zien we dat deze Iphone SE 16 GB niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.