Telefoon Analyse : iPhone 6s 32 GB Apple

Om te beginnen 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De iPhone 6s 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Na onze tests zien we dat deze iPhone 6s 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
3D-spellen
Fotograferen of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de iPhone 6s 32 GB. In feite is het een van de kleinste (4.7 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Als u meerdere pakketten tegelijk heeft, moet u deze telefoon vermijden. Dit model biedt geen dubbele SIM-opslag. Dit zal degenen die reizen dwingen om na te denken over het veranderen van hun SIM.
 We kwamen erachter dat deze iPhone 6s 32 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Met slechts 1715 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Apple heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 4.7-inch scherm met overdreven levendige kleuren. En de schermresolutie is laag. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Apple heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Apple telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat iPhone 6s 32 GB op een goed niveau is. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Het beeld is mooi en vloeiend.
 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Zijn 1715 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Apple een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Dit model heeft dus maar één doel.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze iPhone 6s 32 GB. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze iPhone 6s 32 GB is niet goed voor alle toepassingen. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Tot slot, het is een dure keuze.