Telefoon Analyse : iPhone SE (2020) 256 GB Apple

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Apple voor iOS.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze iPhone SE (2020) 256 GB is niet goed voor alle toepassingen. Hij staat onderaan onze ranglijst. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik
3D-spellen
Foto’s of films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg is bijna een model. Met zijn 4.7 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze iPhone SE (2020) 256 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met slechts 1821 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Het laatste interessante punt van Apple is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Met een laag leescomfort is de iPhone SE (2020) 256 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. Ter informatie: de resolutie is 750 x 1334. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Op dit model zijn een Apple A13 Bionic (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 256 GB geïnstalleerd. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Met een vermogen van 1821 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Apple heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Apple. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze iPhone SE (2020) 256 GB. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Deze telefoon bevat 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De iPhone SE (2020) 256 GB ter afsluiting 

Deze iPhone SE (2020) 256 GB is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Tot slot, het is een dure keuze.