Telefoon Analyse : iPhone SE (2020) 128 GB Apple

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze iPhone SE (2020) 128 GB: hier is het een iOS met al het bijbehorende Apple ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Na onze tests zien we dat deze iPhone SE (2020) 128 GB niet voor alle gevallen goed is. Hij staat onderaan onze ranglijst. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
3D-spellen
Foto’s of films maken

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Met zijn 4.7 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met een vermogen van 1821 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Apple. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de iPhone SE (2020) 128 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. En de schermresolutie is laag. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Apple. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

Apple’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze iPhone SE (2020) 128 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Apple A13 Bionic (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Met een vermogen van 1821 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 4.7 inch. Dit is een instapmodel: 326* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Apple staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Apple. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De schermresolutie van deze iPhone SE (2020) 128 GB behoort tot de laagste op de markt. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze iPhone SE (2020) 128 GB is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.