Telefoon Analyse : iPhone SE (2020) 64 GB Apple

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De iPhone SE (2020) 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Hij staat onderaan onze ranglijst. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 4.7 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze iPhone SE (2020) 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met slechts 1821 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Houd uw lader bij de hand.
 Bovendien heeft Apple aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Het is een van de ergste in dit gebied. Het is moeilijk om een video te bekijken. De resolutie is laag: 750 x 1334. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Apple. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

De Apple smartphone voor online of lokale games 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Op dit model zijn een Apple A13 Bionic (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Het vermogen van 1821 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Hoe zit het met de video’s? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Apple een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Apple. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Tot slot, het is een dure keuze.