Telefoon Analyse : iphone 6s 128 GB Apple

Als preambule van deze test 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Apple voor iOS.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Na onze tests zien we dat deze iphone 6s 128 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik
3D-spellen

De iphone 6s 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 4.7 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Als u meerdere pakketten tegelijk heeft, moet u deze telefoon vermijden. Deze telefoon heeft geen dubbele SIM. Als u de rekening voor uw volgende reis niet wilt verhogen, kunt u overwegen uw nationale SIM te vervangen door een lokale SIM.
 Detail dat ontbreekt op deze iphone 6s 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met slechts 1715 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En aangezien Apple het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het 4.7 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Ter informatie: de resolutie is 750 x 1334. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Apple het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De Apple A9 (14 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Deze telefoon is standaard slechts 16 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Door de kracht van 1715 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Apple staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Apple. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 De schermresolutie van deze iphone 6s 128 GB behoort tot de laagste op de markt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Dit model is met slechts 16 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Na onze tests zien we dat deze iphone 6s 128 GB niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.