Telefoon Analyse : 20,03 4 Mo Alcatel

In enkele woorden 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze 20,03 4 Mo is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de 20,03 4 Mo. Een grootte van 2.4 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. Deze telefoon heeft geen dubbele SIM. Met een nationaal pakket wordt u in het buitenland gedwongen om uw kaart uit te nemen en een andere lokale kaart in de plaats te stellen.
 Detail dat ontbreekt op deze 20,03 4 Mo is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Er is slechts 1000 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Houd uw lader bij de hand.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Alcatel gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. De resolutie is laag: 240 x 320. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Alcatel heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Alcatel smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Alcatel een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Door de kracht van 1000 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Alcatel staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Alcatel. Dit model heeft dus maar één doel.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een definitie in 2 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 

De 20,03 4 Mo ter afsluiting 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.