De mobiele telefoon voor selfies en foto’s : 20 128 GB van Honor

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de 20 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze 20 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Fotograferen en filmen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Speel

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 20 128 GB is erg klein. Met zijn 6.26 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met een vermogen van 3750 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Houd uw lader bij de hand.
 Het laatste interessante punt van Honor is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze 20 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2340 ligt.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Honor’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze 20 128 GB onder de beste in zijn categorie. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Hier is dit model uitgerust met een HiSilicon Kirin 980 (7 nm) met een rekeneenheid voor grafieken. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En helaas dacht Honor dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Met een vermogen van 3750 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 412* pixels en een 6.26 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Honor staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Honor een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 De 1080 x 2340 schermresolutie maakt van deze 20 128 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. De aanwezige HDR op dit model zal de kleurweergave verbeteren.
 Het is hetzelfde met de zelfportretten. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze 20 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.